• Кошик порожній!

  • Кошик порожній!

Відгуки покупців


Олег 22.01.2023

Замовлення виконане оперативно , товар отримав , зауважень по якості товару немає .

Дякуємо, Олеже!

Марія 22.01.2023

Дуже швидко прийняли замовлення та врахували всі побажання. Я задоволена, дякую.

Дякуємо, Маріє!


Все відмінно! Дякую! Всім рекомендую!

Дякуємо, Василю!


Дякую, все добре! Вчасно, якісно в обувовлені терміни.

Дякуємо, Віталію!

Максим 16.01.2023

Брав комплект чорнил CW490, універсальну промивну рідину CL10, та ще деякий дріб'язок. Все оперативно та якісно. Можу рекомендувати ці товари та магазин.

Дякуємо за відгук і замовлення, Максиме!

Юрий 14.01.2023

По факту, цена получилась, гривен на 50 дороже. а в остальном все супер , чип подошел, принтер рааботает, отправили без проволочек

Спасибо за отзыв, Юрий. Цена вышла дороже за счёт наложенного платежа, так как Новая Почта берёт дополнительную комиссию. Чтобы этого избежать в будущем, можем Вам предложить полную предоплату.

Юрій 13.01.2023

Дуже вдячний персоналу за надані консультаціі, рекомендації і іпоради у виборі товару, його налаштування. Все працює відмінно.

Дякуємо, Юрію!

Юлія 12.01.2023

Дуже швидко було виконане замовлення. Окрім того отримала ще дуже корисну і повну консультацію під час дзвінку. Консультант вберіг мене від помилки, дуже дякую! Товар був якісний, добре запакований. Я сміливо можу рекомендувати!

Дякуємо, Юліє! Звертайтеся, якщо будуть ще питання.

Віктор 11.01.2023

Замовлення виконано швидко і якісно. Рекомендую.

Дякуємо, Вікторе!

Світлана 11.01.2023

Дуже задоволена сервісом. Швидка доставка та якісний товар! Дуже дякую!

Дякуємо, Світлано!

Михайло 11.01.2023

Товар сподобався!!! Все добре! Дякую!!!

Дякуємо, Михайло!

Дмитро 08.01.2023

Картриджі для Epson PX-045A- все заправив, підключив, все добре,все працює,дякую

Дякуємо, Дмитро!


Замовлення виконали швидко. Доставка укрпоштою швидко і дешево. Товар відповідає опису і фото. Ціна і якість відповідають заявленій. Рекомендую товар і магазин. Дякую, успіхів і процвітання.

Дякуємо, Ніно! Дуже приємно читати. Всього найкращого Вам!

Вячеслав 07.01.2023

Все ок !!!!!!!!!!!!!!! !@!!!!!!°

Спасибо, Вячеслав!

Олег 07.01.2023

Все добре, швидко зв'язатись замовлення виконали швидко

Дякуємо, Олеже!