• Кошик порожній!

  • Кошик порожній!

Відгуки покупців


Атілла 25.04.2022

Дуже гарно дякую за Вашу порядність! Покупкою задоволений :)

Дякуємо за замовлення і відгук, Атілло!

Валерій 15.02.2022

Дуже оперативно. Пристрій працездатний. Все бездоганно. Задоволений, красно дякую!!!

Дякуємо, Валерію! Завжди раді допомогти.

Анатолій 19.01.2022

Якісно. Компетентно. Швидко. Розумів на 100%, що купую.

Дякуємо, Анатолію! Звертайтеся, якщо будуть питання.

Михаил 12.01.2022

Спасибо.Заказ получил в полном объеме.

Спасибо за заказ и отзыв, Михаил!

Лариса 05.01.2022

Заказ выполнен быстро и качественно. Осталась довольна. Спасибо.

И Вам спасибо за отзыв и заказ, Лариса!

Володимир 28.12.2021

Купував картриджі, чорнила до свого прінтера. Проконсультували дуже докладно по телефону , а то я вибрав не для своєі моделі. Порадили мені промивку, яка виявилася дуже потрібна як виявилося згодом. Надали відео як все правильно зробити ТО принтеру і заправку картриджів. Дуже вдячний, все працює. Сервіс супер, отримав замовлення вже на другий день. Дуже вдячний!

Дякуємо за відгук, Володимире! Раді, що змогли допомогти.

Анна 25.12.2021

Менеджер связался сразу после заказа.Посылка была отправлена в день заказа.Товар подошло.Все быстро и качественно!

Спасибо за заказ и отзыв, Анна!

Марина 21.12.2021

Вчера заказали товар, сегодня получили посылку. Всё сделано быстро, даже не ожидала. Товар полностью соответствует.

Спасибо за отзыв, Марина! Обращайтесь.

Володимир 16.12.2021

Відписалися відразу. В спілкуванні приємний менеджер все швидко порозумілися. Товар відповідає заявленому

Дуже дякуємо за замовлення і відгук, Володимире!

Олег 04.12.2021

Дуже якісне обслуговування, надали тех.підтримку у виборі асортименту та зв'язались одразу після замовлення. Брав картриджі для Canon MP640. По приходу все справне, з додатковою інструкцією для встановлення. Однозначно рекомендую

Олександр 02.12.2021

Картриджи работают, принтер ожил. Цена соответствует указанной, отправили товар вовремя. Рекомендую!

Спасибо, Александр! Обращайтесь, если будут вопросы.

Ирина 31.10.2021

Очень довольна работой фирмы "SNP4.COM". Это уже не первый мой заказ. Менеджеры связываются практически сразу. Отвечают на все вопросы, консультируют, если я чего-то не понимаю. Например, так было с приобретением СНПЧ на мой новый принтер. Посылки приходят очень быстро. Я думала, что мои катриджи придут дня через три-четыре, а в отделении "Новой почты" получила их практически через день. Я благодарна сотрудникам, которые помогали мне. Рекомендую этот магазин всем. С уважением, Ирина.

Ирина, большое спасибо за такой позитивный отзыв. Очень приятно читать. Обращайтесь. Всегда рады Вам помочь.


Дуже гарна робота, ви єдиний у кого я замовляв і що товар і запит прийняли і відправили відразу. Дякую за швидку і хорошу роботу, я зареєструвався на вашому сайті і буду купувати тільки у вас. Оскільки я також є гідом у Google, я поставив вам рейтинг 5 і рекомендував. Двоє інших, через яких я замовляв раніше, сказали, що їх немає в наявності, а просто рекламують. Продовжуй гарно працювати!

Дуже дякуємо за розгорнутий відгук, Драго! Добре, що змогли Вам допомогти і задовольнити Ваши потреби. Це нас надихає і далі продуктивно працювати. Звертайтеся, завжди раді відповісти на всі ваші питання по економному друку.

григорій 23.10.2021

обслуговування сподобалось, товар в наявності, ціна відповідає якості. сайт рекомендую покупцям.

Дякуємо, Григорію! Звертайтеся. Завжди раді допомогти.

Валерий 19.10.2021

Всё как и заказывал пришло быстро. Оперативная двухсторонняя связь

Спасибо, Валерий! Обращайтесь, если будут вопросы.